top of page

Talentenprogramma Letteren. Pre University College RU (groot aanbod van vele opleidingen)

Heb jij een talenknobbel of ben je geïnteresseerd in geschiedenis, cultuur of kunst? Of spreekt een studie als communicatie jou meer aan? Dat kun je ontdekken met behulp van het Talentenprogramma Letteren. Schuif al tijdens het vwo aan in de collegebanken van de Faculteit der Letteren om te kijken bij welke studie jouw hart ligt. Het Talentenprogramma Letteren biedt je de kans om al tijdens het vwo colleges van het eerste jaar van een studie te volgen en eventueel daarna tentamen af te leggen.

Cursusaanbod en aanmelding

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor cursussen van periode 3 en 4. De colleges starten in de week van 4 februari 2019. Het cursusaanbod per opleiding is actueel en kun je vinden door op de link van de opleiding te klikken. Aanmelden kan via het deelnemersformulier. Meld je aan vóór 28 januari 2019.

Praktische informatie

Heb je vragen? Neem contact op via pucofsociety@let.ru.nl of bel naar 024-3611185.

Kennismakingsbijeenkomst

Voorafgaand aan de start van de colleges organiseren we voor deelnemers aan de Faculteit der Letteren een kennismakingsbijeenkomst. Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 29 januari van 15.00-16.00 uur. Tijdens de bijeenkomst krijg je uitleg hoe het een en ander werkt, waar je moet zijn en wat er van je wordt verwacht. Je krijgt dan ook een rooster van de cursus en een "Wat te doen bij" toolkit. Deelnemers ontvangen enkele dagen van tevoren een uitnodiging voor de bijeenkomst.


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page