top of page

Masterclass+ 'Presenteren & Debatteren' RU jan/feb 2019 (5/6 VWO)

Heb jij interesse in het verder ontwikkelen van je kwaliteiten op het gebied van presenteren en debatteren? Dan is deze masterclass+ echt iets voor jou!

Debatteren helpt je kritisch te denken, beter te luisteren en overtuigend te spreken. Omdat je een standpunt krijgt toegewezen, los van je eigen mening, ga je vanuit verschillende perspectieven naar onderwerpen kijken. Zo leer je argumenten niet alleen hoe je argumenten grondig kunt onderbouwen, maar ook hoe je deze argumenten effectief kan weerleggen. Stuk voor stuk essentiële vaardigheden voor (aankomende) academici, die op de universiteit van grote waarde zijn.

Masterclass+ Presenteren & Debatteren

Onder leiding van Rob Honig (voormalig Europees Kampioen Debatteren) en Alexander Schinkel van de DebatUnie ga je tijdens twee middagen aan de slag met het zelf oefenen van zelfverzekerd presenteren, speechen en debatteren. Na afloop van deze cursus kan je onder andere:

  • Gemakkelijker spreken voor groepen

  • Je publiek boeien door je lichaamstaal en stemgebruik

  • Een debat, speech of presentatie sneller voorbereiden

Aanmelden

Deze Masterclass+ vindt plaats op de Radboud Universiteit op vrijdag 18 januari en 1 februari 2019 van 14.00 - 16.15 uur en is toegankelijk voor scholieren uit 5 en 6 vwo. Bij deelname is het verplicht om beide dagen aanwezig te zijn. Na afloop van deelname aan beide dagen ontvang je een certificaat van de Radboud Universiteit. Aanmelden kan via mevrouw Schuil


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page